WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Cum sa alegi culoarea pantofilor in functie de rochie?

Pentru ca primavara a sosit, multe femei se intreaba cum sa aleaga culoarea pantofilor in functie de rochia pe care vor sa o poarte. Reprezentantele sexului frumos isi doresc sa aiba o aparitie de senzatie in fiecare zi, iar asortarea corecta a celor doua articole le poate garanta acest lucru!

 

Primavara este anotimpul preferat al multor femei. Este perioada in care isi pot etala tinutele si isi pot evidentia atuurile, captand, astfel, admiratia oamenilor din jur. Daca si tie iti plac look-urile feminine, este important sa stii cateva reguli de asortare a pantofilor cu rochiile. Iata ce spun designerii:

 

Rochiile albastre

 

Ai o rochie albastra si nu stii cu ce pantofi sa o asortezi, astfel incat sa nu obtii un look plictisitor? Designerii recomanda pentru acest outfit pantofii din piele nude sau roz pal. Iar daca rochia albastra este eleganta, potrivita pentru evenimentele speciale, poti alege incaltari gri metalizat cu toc (citeste aici cum sa previi durerile de picioare atunci cand porti pantofi inalti).

 

Rochiile verzi

 

Adori verdele, culoarea specifica primaverii? Atunci cu siguranta ai in garderoba rochii in nuante de verde! Pe acestea le poti asorta cu pantofi din piele aurii sau nude, iar daca vrei sa porti o astfel de rochie la o seara de distractie in club, o poti asocia si cu pantofii animal print.

 

Rochiile negre

 

Rochia neagra este o alegere clasica care nu da gres niciodata. O poti asorta cu pantofi de aceeasi culoare, dar asigura-te ca adaugi cateva accesorii care sa iti scoata tinuta din monotonie, sau poti opta pentru pantofi animal print, galbeni, fucsia, verzi, albastri si alte culori intense.

 

Rochiile rosii

 

O alta culoare populara atunci cand vine vorba despre rochii este rosul. Rochiile rosii capteaza ca un magnet toate privirile, emanand feminitate si stil. In cadrul tinutelor de seara, ele pot fi purtate alaturi de o pereche de pantofi cu un aspect metalizat, iar in cadrul celor de zi, pot fi asortate cu pantofii bej sau nude. Incaltarile create in aceste doua nuante te vor face sa pari mai inalta si mai slaba, asadar, ce iti poti dori mai mult?

 

Daca, totusi, aceste optiuni nu sunt pe placul tau, poti asocia o rochie rosie sau bordo cu incaltarile negre sau chiar albastre.

culoarea pantofilor in functie de rochie

 

Rochiile aurii/argintii

 

Atunci cand esti invitata la o aniversare sau la o nunta, poti face furori intr-o rochie aurie, pe care este recomandat sa o asortezi cu pantofi negri, rosii sau tot aurii. In cazul in care alegi o rochie argintie, poti aplica aceeasi regula.

 

Rochiile albe

 

Iti plac rochiile albe, dar nu stii cu ce articole de incaltaminte sa le asortezi? Alege pantofii rosii, nude sau roz pal si nu vei da gres! Vei obtine un look in trend, care te va scoate garantat din anonimat!

 

Rochiile galbene

 

Fie ca ai o rochie intr-o nuanta intensa de galben, fie ca preferi galbenul-mustar, opteaza pentru o pereche de pantofi negri pentru a crea un contrast de nota 10. De asemenea, aceste articole de imbracaminte pot fi asortate cu pantofii bej sau nude.

 

Acum ca ai aflat cum sa alegi culoarea pantofilor in functie de rochie, te invitam sa descoperi colectia noastra de incaltaminte! Pe Capricia.ro vei gasi pantofi din piele 100% naturala la preturi avantajoase. Colaboram cu multe branduri indragite si ne asiguram intotdeauna ca articolele de incaltaminte pe care ti le punem la dispozitie sunt de calitate superioara.

 

Studiaza oferta noastra si comanda pantofi premium de primavara!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023