WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

TIPS & TRICKS. Cum sa porti botinele de primavara?

Primavara a sosit si chiar daca a fost destul de capricioasa pana acum, cu siguranta ne va rasfata cu zile calde si insorite, pe care le vom savura din plin.

 

Iar pentru ca zilele frumoase se apropie, orice femeie isi pregateste minutios garderoba de primavara. Cu siguranta si tu vrei sa faci furori in lunile care urmeaza, asa ca nu trebuie sa-ti lipseasca din dulap cateva perechi de botine primavara. Acestea pot fi integrate usor in diverse tinute si te vor ajuta sa obtii un look stilat, care va capta garantat toate privirile!

 

Botine primavara - tips and tricks de la designeri

 

Pentru ca outfit-urile pe care le porti sa nu treaca neobservate, tine cont de ponturile pe care le ofera specialistii:

  • Combina botinele cu toc inalt, in forma patrata sau cui, cu o fusta conica de tip office si cu o camasa eleganta, in zilele in care iti doresti un outfit cu aer clasic. Daca vrei ca aceasta tinuta sa iti subtieze talia, nu uita sa bagi camasa in fusta, iar daca esti miniona, nu alege o fusta prea lunga, deoarece iti va scurta vizibil picioarele.
  • Pentru a obtine o tinuta casual in trend, poti asorta o pereche de botine primavara cu blugii de tip mom fit, dar nu inainte sa rulezi pantalonii, astfel incat sa iti lase gleznele dezgolite.
  • De asemenea, daca ai in garderoba pantaloni evazati, nu ezita sa-i combini cu o pereche de botine si un sacou. In acest mod, vei obtine o tinuta lejera, dar care te va scoate din anonimat.
  • Pantalonii din piele se mentin in voga si anul acesta si ii poti purta cu botine de primavara si un pulover mulat pe corp sau creat in stilul oversized. Acest look va fi potrivit pentru iesirile in oras cu prietenii, dar si pentru o intalnire amoroasa!
  • Asa cum te asteptai, botinele pot fi asortate usor si cu diverse modele de rochii. Le poti purta la rochiile simple sau la cele care au diverse imprimeuri sau accesorii. In plus, nu trebuie sa te stresezi in privinta lungimii perfecte a rochiilor, deoarece botinele se potrivesc de minune la toate lungimile!

botine primavara

Cum sa alegi botinele potrivite pentru tine?

 

1. Picioare subtiri. In cazul in care esti o femeie norocoasa si ai picioarele subtiri, te bucuri de cea mai mare libertate in alegerea botinelor. Poti opta atat pentru modelele cu toc subtire, cat si pentru cele cu tocul gros, simple sau cu imprimeuri - indiferent de alegerea ta, aspectul final va fi demn de invidiat! Atentie, insa, la botinele care au carambul larg, deoarece pot face ca picioarele tale sa para prea subtiri!

 

2. Picioare groase. Esti nemultumita de circumferinta gambelor tale? Nu trebuie sa fii suparata din aceasta cauza, pentru ca poti gasi botine primavara care sa-ti alungeasca vizual picioarele! Alege modelele simple, care au tocul gros si partea superioara elastica, pentru ca ele sa se muleze perfect pe gamba si sa iti subtieze silueta!

 

3. Picioare lungi. Acesta este un adevarat avantaj, deoarece poti opta pentru multe tipuri de botine, cu conditia sa nu aiba tocuri prea inalte!

 

4. Picioare scurte. In cazul in care ai picioarele scurte, poti alege cu incredere botinele simple, feminine, cu toc inalt sau botinele decupate. Aceste articole de incaltaminte te vor ajuta cel mai bine sa creezi iluzia ca esti mai inalta!

 

 

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023