WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Genti de dama ieftine. Iata cateva modele din piele la preturi pentru orice buzunar!

Geanta este accesoriul care nu lipseste din dressingul femeilor. Cu ajutorul unei genti, orice reprezentanta a sexului frumos poate transporta in fiecare zi obiectele de care are nevoie si poate crea in acelasi timp un outfit stilat.

 

In prezent, gama de modele este extrem de diversificata. Poti gasi genti de mana, de umar sau rucsacuri spatioase, potrivite atat pentru tinutele de tip sport, cat si pentru cele casual. De asemenea, ai posibilitatea sa alegi o geanta in orice dimensiune si culoare iti doresti, insa nu uita sa te axezi pe calitatea modelelor pe care le achizitionezi.

 

Pentru ca o geanta sa arate impecabil si sa se mentina in cea mai buna stare cat mai mult timp, este important sa fie din piele 100% naturala. Acest material este de inalta calitate si trece cu sucecs testul timpului. Asadar, nu vei risca ca geanta achizitionata sa se rupa sau sa se deterioreze dupa doar cateva purtari (citeste aici cateva sfaturi utile pentru intretinerea gentilor).

 

Daca vei investi in genti de dama realizate din piele naturala, te vei putea bucura de ele multi ani la rand. Ele se vor mentine intr-o stare exemplara, asa ca vei face garantat o investitie buna! In plus, o geanta din piele va adauga o nota de rafinament la orice tinuta vei purta. Toti oamenii din jurul tau vor observa ca ti-ai accesorizat tinuta cu o geanta premium si te vor aprecia pentru alegerea facuta!

 

In plus, nici macar nu trebuie sa cheltuiesti sume mari de bani pentru a avea accesorii de calitate! Preturile dintre gentile realizate din materiale indoielnice si cele din piele naturala sunt, de regula, la fel sau cu o mica diferenta. Asadar, nu ai niciun motiv pentru care sa nu porti articole de top!

Capricia.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de genti dama ieftine din piele. Iata cateva modele pe care le poti achizitiona de pe site-ul nostru:

 

1. Geanta dama kaki – 299,90 de Lei

 

Daca esti in cautarea unor genti dama ieftine din piele perfecte pentru un look casual, poti alege acest model. Geanta este prevazuta cu o bareta de umar metalica care poate fi reglata si cu un sistem de inchidere prin clips metalic. Are 3 compartimente si este ideala pentru mersul la birou, dar si pentru iesirile in oras cu prietenii.

genti dama ieftine

2. Geanta dama bordo – 279,90 de Lei

 

Acesta este un alt model din seria genti dama ieftine care dovedeste ca nu este necesar sa cheltuiesti zeci de mii de lei pentru o geanta de calitate. Este din piele, are un aspect stilat si este prevazuta cu o bareta de umar metalica care poate fi reglata.

 

In plus, are mai multe compartimente in interior si se inchide printr-un clips metalic auriu. Geanta bordo poate fi asortata foarte bine cu o rochie sau o fusta chic, dar si cu un costum elegant.

genti dama ieftine

3. Geanta dama verde – 299,90 de Lei

 

In cazul in preferi o geanta spatioasa care sa poata fi purtata si pe umar, si pe brat, poti alege acest model. Are un maner solid din piele, se inchide prin clips metalic si fermoar si are un compartiment principal cu 3 buzunare. Ea poate fi purtata la birou, la shopping sau chiar la plimbari, atat cu rochii si fuste, cat si cu o pereche simpla de jeansi!

genti dama ieftine

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023