WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Preferi pantofii cu tocul gros? Combina-i cu aceste tinute!

Majoritatea femeilor adora pantofii cu tocul gros, deoarece sunt comozi, practici si pot fi purtati la o multime de tinute. Cu ajutorul lor, poti obtine un look stilat, perfect pentru orice eveniment. 

 

Gama de pantofi cu tocul gros este extrem de variata. Poti gasi atat pantofi casual, ideali pentru tinutele de zi, cat si modele elegante, care se potrivesc de minune la evenimente. Totodata, poti gasi pantofi simpli sau accesorizati, intr-o singura culoare sau multicolori, cu forme si detalii deosebite. 

 

Iar ca sa te bucuri mereu de un aspect demn de remarcat, tine cont de urmatoarele recomandari:

 

1. Alege stilul minimalist

 

Orice femeie trebuie sa aiba in dressing si articole simple, practice, perfecte pentru zilele in care isi doreste sa poarte o tinuta confortabila. Iar pentru a sparge monotonia unui outfit minimalist, ai nevoie de pantofi cu tocul gros in trend. Combina articolele de imbracaminte simple cu o pereche de pantofi casual, cu bareta la spate, si vei obtine o tinuta de efect!

 

2. Asorteaza-i la outfit-urile formale

 

Chiar daca pantofii care au tocul gros sunt purtati de obicei la tinutele casual, trebuie sa stii ca ii poti asorta usor si la un outfit formal. De exemplu, poti purta un costum sau o rochie office cu o pereche de pantofi cu varful ascutit si bareta pe glezna. In acest mod, vei obtine un look impecabil si te vei bucura de tot confortul necesar pentru o zi petrecuta la birou. 

 

3. Neutralizeaza-ti look-ul

 

Daca tinuta pe care vrei sa o porti ti se pare iesita din comun, o poti neutraliza cu o pereche simpla de pantofi cu tocul gros. Aceste incaltari sunt ideale pentru a echilibra tinutele, atunci cand ele sunt extravagante. De aceea, ar trebui sa ai intotdeauna in dulap o pereche de pantofi nude sau negri, usor de asortat (citeste aici detalii interesante despre istoria pantofilor). 

 

 

4. Poarta-i la rochitele lejere

 

In cazul in care ai in garderoba multe rochii lejere de vara, toamna sau primavara, le poti adauga un plus de stil cu perechea potrivita de pantofi. Pentru a obtine un look care capteaza toate privirile, asorteaza rochiile cu pantofii in culori intense sau cu printuri la moda. De pilda, imprimeul care imita pielea de sarpe poate scoate din anonimat orice tinuta simpla, fiind “sarea si piperul” outfit-urilor casual.

 

pantofi piele toc gros

 

5. Combina-i cu o pereche de jeansi

 

Iti place sa porti jeansi, dar nu iti doresti sa obtii o tinuta plictisitoare? Atunci le poti adauga o nota sofisticata prin intermediul pantofilor cu toc gros. Alege blugi taiati sau mom fit si asorteaza-i cu o pereche cocheta de pantofi pentru a obtine un look simplu, dar care va atrage toate privirile!

 

Asadar, pantofii cu toc gros pot fi integrati usor in multe outfit-uri, insa pentru a te bucura de confort maxim, asigura-te ca alegi doar perechile confectionate din piele naturala. Acest material este rezistent si se muleaza dupa forma piciorului tau. Daca vei achizitiona intotdeauna pantofi din piele, nu te vei confrunta cu iritatii sau alergii, si te vei bucura multi ani la rand de investitia ta. 

 

Pe site-ul nostru vei gasi o colectie deosebita de pantofi din piele cu tocul gros, in culori si stiluri pentru orice preferinta, la cele mai avantajoase preturi. Descopera ofertele si completeaza-ti colectia de pantofi!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023