WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Trend alert vara 2020. Ce articole de incaltaminte dama piele sa alegi pentru pantalonii scurti?

Mai avem de asteptat doar doua luni pana isi va face aparitia sezonul estival si vom putea purta tinute lejere, dar care sa atraga toate privirile! Vara este anotimpul preferat al multor femei, deoarece se pot bucura de aspectul caramelizat al bronzului si pot purta atat haine, cat si articole de incaltaminte comode, usoare, care le pun in valoare toate atuurile.

 

Vara este momentul in care poti scoate la inaintare toate "armele" feminine si poti purta orice obiect vestimentar iti doresti. Si avand in vedere ca printre cele mai indragite haine de vara se numara pantalonii scurti, in randurile urmatoare te vom invata cum sa ii asortezi cu articolele de incaltaminte dama piele potrivite.

 

1. Pantaloni scurti de blugi

 

Daca in zilele toride de vara obisnuiesti sa porti acest articol vestimentar, atunci il poti asorta cu o pereche de sandale cu talpa joasa. Astfel, vei obtine o tinuta lejera, dar care iti va pune in evidenta picioarele. 

 

In cazul in care esti miniona si te temi ca sandalele cu toc plat vor crea impresia de "picioare scurte", atunci nu achizitiona aceste articole de incaltaminte dama din piele colorate, ci opteaza pentru sandale bej deschis. Acestea vor oferi impresia unor picioare zvelte si subtiri.

 

De asemenea, la pantalonii scurti din denim se potrivesc excelent si papucii cu un design inedit. Vara aceasta, indrazneste sa faci combinatii vestimentare unice care sa te scoata din anonimat!

 

 

2. Pantaloni scurti albi

 

Preferati atat de doamne, cat si de domnisoare, pantalonii scurti albi sunt usor de asortat cu orice top sau tricou, dar si cu multe articole de incaltaminte dama piele. Ii poti purta atat cu espadrile, cat si cu sandale cu talpa joasa, ortopedica sau cu toc gros. E simplu sa obtii o tinuta sofisticata cu ajutorul unei perechi de pantaloni scurti albi, iar pe Capricia.ro vei gasi incaltamintea de care ai nevoie pentru un look fabulos!

 

3. Pantaloni scurti eleganti

 

Atunci cand alegi sa porti pantaloni scurti eleganti, poti opta pentru o pereche de balerini sau pentru sandale cu toc mic si gros. Aceste articole de incaltaminte dama din piele naturala ii vor oferi un plus de rafinament si stil tinutei tale. 

 

In plus, sandalele cu toc vor crea aspectul unor picioare mai lungi! Descopera gama de incaltaminte de pe site-ul nostru si achizitioneaza modelele preferate de vara la cele mai avantajoase preturi!

 

4. Pantaloni scurti sport

 

Vara este momentul perfect si pentru jogging sau alte activitati menite sa te mentina in forma, asa ca atunci cand te antrenezi, ai nevoie de pantaloni scurti sport. Poti purta aceste piese vestimentare alaturi de o pereche de pantofi in acelasi stil. Pe Capricia.ro vei gasi o multime de pantofi sport perfecti pentru tinutele tale de vara.

 

Descopera acum colectia variata de incaltaminte dama piele de pe Capricia.ro si alege perechile care ti se potrivesc. Bucura-te de calitatea produselor noastre si de confortul pe care ti-l ofera pielea 100% naturala. 

 

Acest material iti va proteja picioarele de caldura excesiva si te va ajuta sa obtii un outfit impecabil care va atrage toate privirile. Vezi ce oferte ti-am pregatit si comanda perechile perfecte pentru zilele toride de vara!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023